Inloggen

Inloggen voor beheer www.stylecherries.com

Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

You must either be invited by one of our team member or request an invitation by contacting us via contact page.

Note: If you are the admin and want to display the register form here, log in to your dashboard, and go to Settings > General and click "Anyone can register".

STYLECHERRIES STYLECHERRIES STYLECHERRIES STYLECHERRIES STYLECHERRIES STYLECHERRIES STYLECHERRIES STYLECHERRIES STYLECHERRIES

Home > Home > Gezien gelezen gehoord > Positieve en ludieke manier om de verbinding tussen jong en oud leggen

Positieve en ludieke manier om de verbinding tussen jong en oud leggen

Marion Duimel en Ingrid Meijering zijn de oprichters van Getoud. GetOud is een stichting die zich inzet voor een positievere beeldvorming over ouderen en ouderdom en verbindingen legt tussen jongeren en ouderen. Dit doet Getoud middels creatieve en ludieke projecten voor en met ouderen en jongeren.
Een van die creatieve projecten was een fotowedstrijd voor studenten. De opdracht: een foto van een oudere te maken: ‘Vertel elkaar wat jullie (hadden) willen worden, waar je gelukkig van wordt of wat je het allerliefst doet. Wellicht hebben jullie gezamenlijke dromen en passies? Bedenk samen een quote, levenswijsheid of levensmotto over dit onderwerp en maak een bijzondere foto van deze oudere’.

.

Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend. Bekijk het onderhoudende, grappige en ontroerende filmpje en ervaar hoe mooi de connectie tussen jong en oud kan zijn.

.

Meer over Getoud en alle mooie projecten: http://getoud.nl/

 

There are no comments, please leave one.

Leave a Comment